Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Klubben
Bilder
Nyheter
BIl Nord Open 2021
Kontakta oss
Arkiv
Boka hämtning
Striketober

Domsjö IF BK (Sammanfattning 2017-2018)

2018-05-21

Målsnöret var långt, slakt men vi stöp ändå...

Det såg länge ut att bli en säsong vi sent skulle glömma, med ett stabilt spel på höstsäsongen plockade vi poäng efter poäng.
Första hemmamatchen blev en gedigen seger med 14-5 mot BK Ripan som följdes upp med ännu en hemmaseger mot Kiruna AIF 14-6 kändes det som vi hade hittat rätt spår att bygga på.
Bortamatchen mot Vilhelmina som är ett utav topplagen i Allsvenskan lyckades vi vinna också med 9-11 efter storspel av Tomas Wikberg (922)
Hösten slutade totalt med 5 vinster och ett tag även serieledning.

Julledigheten innebar frossa i julmaten, presenter och nyårsdrinkar vilket medförde en lite sämre grundträning inför vårsäsongen. 
Maten från julbordet satt långt nere i magen, 8 raka förluster hägrade för oss. Det var inte förens sista omgången av säsongen som vi tog våra sista poäng, hemma mot Loet. 
Om vi ska jämföra hösten och våren så vet jag inte hur vi ska förklara det som, antingen beror det på för lite träning eller gruppmoralen som sänktes när vi kom in i förlustsviten. 

Vi hade behövt 2 poäng till för att ta oss till kval, för att hålla oss kvar i NordAllsvenskan men vi stöp som sagt, på målsnöret och vi tog med oss erfarenheter och 12 poäng från denna säsong. 

Bil-Nord Open SUCCÉ!

Årets Bil-Nord Open (Tidigare Jobman open) blev en dundersuccé för klubben. Även fast vi önskat att fler kommit hit och spelat så anser vi att tävligen är värd att jobba vidare på, utveckla och förbättra en av norrlands största tävlingar. Ambitionerna är höga och klubben likaså ivrig att lyckas få tävlingen att bli - Norrlands största bowlingtävling -

60 unika spelare (Vinnare blev Emil Holmberg, Boden BS)
140 spelande starter
Sponsortävling med mingel (Vinnare blev Bygma, stort grattis till er återigen)

Vi tackar återigen alla spelare, sponsorer och publik för att ni hjälper oss med vår målsättning av Bil-Nord Open!

 

Men nu börjar återhämtningen...

Vi skall inte gräva ner oss i detta - Det är dags att blicka framåt och göra det bästa för föreningen.
Redan första helgen i Augusti kommer Robert Andersson till bowlinghallen i Örnsköldsvik för att hålla ett läger med oss, att hjälpa oss med våran grundteknik och förhoppningsvis är vi inte för gamla att ta emot information.
Domsjö kommer även lägga ner tid och energi för att fortsätta ha en av Norrlands största tävlingar i Bil-Nord Open och även försöka bygga upp en verksamhet för att lära upp nya bowlare för att få lite återväxt i föreningen.

 

Tillsist vill vi tacka alla våra sponsorer för detta år, alla eldstjärnar som hjälper till när ingen annan kan och publiken som match efter match kommer och hejar på oss. 
Hoppas vi ses igen nästa säsong!DOMSJÖ PAJKA ÄR DOM BÄSTA - HEJA HEJA HEJA DOMSJÖ!

Arkivet.

Våra Partners